Tuotteet

Nousukunto.fi verkkopalvelu

Nousukunto.fi jäsenyys

Kun haluat oppia syvällisesti kestävyysharjoittelun salat, hanki itsellesi Nousukunto.fi -jäsenyys. Jäsenyyden hinta on 13,90 € kuukaudessa ja pitää tällä hetkellä jo yli 13 tuntia videoitua materiaalia, kuten videoita juoksutekniikasta, kestävyysharjoittelun ohjelmoinnista, kuntouttavasta harjoittelusta, kestävyyslliikkujan ravitsemuksesta sekä kestävyyslajien tekniikkakouluista. Videoiden lisäksi voit lukea artikkeleita tai tulostaa itsellesi harjoitusohjeita.
13,90 €/kuukausi
(166,80 €/vuosi)

Tilaus uusitaan automaattisesti tilausjaksosta toiseen, kunnes peruutat tilauksen.

Katso
Polkujuoksu STARTTI

Polkujuoksu Startti

Polkujuoksu STARTTI on räätälöity verkkovalmennus polkujuoksua aloitteleville sekä polkujuoksuun tähtääville kuntoilijoille. Polkujuoksu STARTISSA opit polkujuoksuharjoittelun perusteet, tutustut tärkeimpiin polkujuoksuvarusteisiin, kuten kenkiin ja vaatteisiin ja saat perustiedon polkujuoksutapahtumaan valmistautumiseen. Asiantuntijana valmennuksessa toimii Pekka Kauranen Huippumoodista.
29,90 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 180 päivää ostohetkestä.

Katso
Riitta-Liisa Roponen

Ritun hiihtovalmennus [KESTO 10 kk]

Valmennus loppuunmyyty.
299,00 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 330 päivää ostohetkestä.

Katso
Huippumoodi

Huippumoodi Triathlonvalmennus [KESTO 11 kk]

Sinä triahlonharrastaja, kuntoilija tai tavoitteellinen kilpakuntoilija! Jos arvostat valmentajien yli 30 vuoden kokemusta, asiantuntemusta sekä kokonaisvaltaista triathlonvalmennusta, olet löytänyt etsimäsi.  Arvostettujen valmentajien suunnittelemat harjoitusohjelmat 11 kuukaudeksi, yli kaksikymmentä tuntia videoitua tukimateriaalia, valmennusyhteisön oma Facebookryhmä, yli 20 Live Zoom -lähetystä, huippuvalmentajien virtuaalivierailuja. Tätä ainutlaatuisuutta on luvassa vain rajatulle määrälle, joten toimi pian, mikäli et halua jäädä rannalle. Valmennus käynnistyy maanantaina 4.10.2021. 
79,00 €/kuukausi
Yhteensä 869,00 €

Tilaus kestää 11 kuukautta, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti.

Katso
Huippumoodi polkujuoksuvalmennus

LIITY MUKAAN YHDELLÄ EUROLLA!

Kokeile polkujuoksuvalmennusta ensimmäinen kuukausi YHDELLÄ EUROLLA ja päätä sitten, haluatko jatkaa. Huippumoodin polkujuoksuvalmennus [KESTO 6 kk] käynnistyy seuraavan kerran 1.12.2021 ja mikä parasta, Sinun on mahdollista liittyä mukaan yhdellä eurolla. Lue lisää, mitä valmennus pitää sisällään ja kuinka lunastat lähes ilmaisen ensimmäisen valmennuskuukauden (+ muhkeat bonusmateriaalit).
79,00 €/kuukausi
Yhteensä 474,00 €

Tilaus kestää 6 kuukautta, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti.

Katso

Juoksuvalmennus