Tuotteet

Maastohiihdon tekniikkapaketti

Maastohiihdon tekniikkapaketti

Maastohiihdon tekniikkapaketti on kattava ja selkokielinen videokokoelma maastohiihdon eri tekniikoista. Kurssista saat videoituna ja selkeästi selostettuna eri hiihtotapojen tekniikat ja niiden tärkeimmät tukiharjoitukset. Kurssi soveltuu erityisen hyvin kuntohiihtäjille, Huippumoodin tekniikkakurssiin osallistuneille sekä hiihtotaitoja opettaville henkilöille.
9,90 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 60 päivää ostohetkestä.

Katso
Vapaauinnin tekniikkakoulu

Vapaauinnin tekniikkakoulu

Vapaauinnin tekniikkakoulusta saat vauhtia ja varmuutta vapaauintiisi. Itsenäisesti toteutettavassa kurssissa on 26 laadukasta opetusvideota, joista opit oikean etenemisjärjestyksen vapaauinnin tekniikan kehittämisessä. Kurssi soveltuu aloittelijoille, kuntoilijoille sekä esimerkiksi triahtlonisteille.
29,90 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 180 päivää ostohetkestä.

Katso
Arvokompassi

ARVOKOMPASSI

ARVOKOMPASSI on 6 viikon valmennus, jossa opit psykologisen joustavuuden taitojen avulla kehittämään mielen taitoja sekä resilienssiä. Valmennus pohjautuu tutkittuun tietoon sekä näyttöön.
49,00 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 365 päivää ostohetkestä.

Katso

Arvokompassi -startti

Arvokompassi Startti on Psykologiseen joustavuuteen pohjautuva verkkokurssi, jossa saat mm. 45 -sivuisen työkirjan sekä lähes 2 tuntia videomateriaalia psykologiseen joustavuuteen liittyen.
19,90 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 365 päivää ostohetkestä.

Katso
Onnistuva mieli urheilussa

Onnistuva mieli urheilussa

Onnistuva mieli urheilussa on urheilijoille sekä kilpaileville kuntoilijoille suunnattu psyykkisen valmennuksen verkkokurssi. Verkkokurssi koostuu 10 eri modulista, joissa jokaisessa on noin tunnin luentomateriaali, tehtäviä sekä äänitteitä. Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon sekä yli 22 vuoden valmennuskokemukseen 21 eri urheilulajissa.
19,90 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 500 päivää ostohetkestä.

Katso
Ritun porrashaaste

RITUN PORRASHAASTE

Riitta-Liisa Roposen luotsaama 7 viikon porrashaaste. Ohjelman ovat suunnitelleet maastohiihdon arvokisamitalisti Riitta-Liisa Roponen sekä ammattivalmentajat Toni Roponen ja Lasse Seppänen. 7 viikon porrashaaste sisältää päiväkohtaisen ohjelman porrashaasteeseen, videoidut lihaskuntoharjoitukset, tekniikkavideot porrastreeneihin sekä CORE (tukilihas) harjoitteet kahdessa eri tasoryhmässä: Kuntoilijat ja Challenge.
59,00 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 180 päivää ostohetkestä.

Katso
Tavoitteellisen liikkujan ravitsemus

Tavoitteellisen liikkujan ravitsemus

Tavoitteellisen liikkujan ravitsemus -verkkokurssi on ravitsemuksen huippu-asiantuntija Jaakko Mursun rakentama täydellinen ravitsemuskokonaisuus kaikille liikkujan ravitsemuksesta kiinnostuneille. Kurssi sisältää yli 70 täysipitkää asiantuntijaluentoa sekä luentotiivistelmän. Bonuksena saat 26.11.2023 saakka Muutoksen vaiheet -verkkokurssin.
49,00 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 732 päivää ostohetkestä.

Katso
Ritun hiihtovalmennus hopea

Ritun hiihtovalmennus, HOPEA 2024-2025

Ritun hiihtovalmennus 2024 - 2025 HOPEA [kauden 2023-2024 jatkajille], joka pitää sisällään mm. harjoitusohjelmat, Live-Zoomit, motivoivan ja kannustavan Facebook -ryhmän sekä spesiaalietuna Tavoitteellisen liikkujan ravitsemus ja Onnistuva mieli urheilussa -verkkosisällöt.
328,90 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 370 päivää ostohetkestä.

Katso
29,90 €/kuukausi
Yhteensä 328,90 €

Tilaus kestää 11 kuukautta, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti.

Katso
Huippumoodi Fitness Level 2

Huippumoodi Fitness Level 2

Jatkovalmennus Huippumoodi Fitness -valmennukselle. Valmennuksen kesto on 3 kuukautta. Valmennus sisältää kolme eri harjoituskategoriaa, MOVE, FITNESS sekä POWER -harjoituskategoriat.
59,70 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 115 päivää ostohetkestä.

Katso
19,90 €/kuukausi
Yhteensä 59,70 €

Tilaus kestää 3 kuukautta, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti.

Katso
Huippumoodi Fitness

Huippumoodi Fitness 2

Huippumoodi Fitness on uusi Huippumoodin valmennusohjelma, joka keskittyy lihaskuntoharjoittelun tavoitteisiin. Kun tavoitteesi on yleisen lihaskunnon kehittäminen, kiinteytyminen, lihasmassan hankinta tai voiman hankinta on Huippumoodi Fitness -verkkovalmennus on hyvä sijoitus.
59,70 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 115 päivää ostohetkestä.

Katso
19,90 €/kuukausi
Yhteensä 59,70 €

Tilaus kestää 3 kuukautta, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti.

Katso
Camillan juoksuvalmennus 4 kk

Camillan juoksuvalmennus 4 kk

6.5.2024 starttaa suosittu Camillan juoksuvalmennus, jossa pääset mukaan osaksi huippujuoksija Camilla Richardssonin matkaa kohti kesä-olympialaisia 2024. Valmennuksen kesto on 4 kuukautta ja soveltuu niin juoksua aloitteleville, kuntoilijoille, kilpa-kuntoilijoille kuin myös henkilöille, jotka haluavat yhdistää lihaskuntoharjoittelun sekä juoksun.
119,60 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 150 päivää ostohetkestä.

Katso
29,90 €/kuukausi
Yhteensä 119,60 €

Tilaus kestää 4 kuukautta, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti.

Katso
Ritun hiihtovalmennus

Ritun hiihtovalmennus 2024-2025 [Pronssi]

Ritun hiihtovalmennus 2024 - 2025, joka pitää sisällään mm. harjoitusohjelmat, Live-Zoomit, motivoivan ja kannustavan Facebook -ryhmän sekä spesiaalietuna Tavoitteellisen liikkujan ravitsemus sekä Ritun porrashaaste -verkkosisällöt.
349,00 €

Kertamaksu. Käyttöoikeus voimassa 330 päivää ostohetkestä.

Katso
34,90 €/kuukausi
Yhteensä 349,00 €

Tilaus kestää 10 kuukautta, jonka jälkeen tilaus päättyy automaattisesti.

Katso
Nousukunto.fi verkkopalvelu

Nousukunto.fi jäsenyys

Kun haluat oppia syvällisesti kestävyysharjoittelun salat, hanki itsellesi Nousukunto.fi -jäsenyys. Jäsenyyden hinta on 13,90 € kuukaudessa ja pitää tällä hetkellä jo yli 13 tuntia videoitua materiaalia, kuten videoita juoksutekniikasta, kestävyysharjoittelun ohjelmoinnista, kuntouttavasta harjoittelusta, kestävyyslliikkujan ravitsemuksesta sekä kestävyyslajien tekniikkakouluista. Videoiden lisäksi voit lukea artikkeleita tai tulostaa itsellesi harjoitusohjeita.
13,90 €/kuukausi
(166,80 €/vuosi)

Tilaus uusitaan automaattisesti tilausjaksosta toiseen, kunnes peruutat tilauksen.

Katso